"Hullik a zápor az ifjúságra, nézd az időt, ahogy elvásik"
Új értelmet nyert a HS7 dalszövege számomra, szerintem ők is Írországban jártak, és egy kiadós vihar után írták ezt a számot :D Ma szépen szólva szétáztam megint.... Bementem az első 2 órámra, Organization Behaviour a vigyorgós Anne-nal, megmutattam neki a projekttervemet, neki meg tetszett, szóval már csak meg kell írnom! Megnéztük Barack Obama tegnapi beiktatását és beszédét, még nem elemeztük, de megtárgyaltuk, miért is olyan jó vezető. Tegnap is hallgattam a rádióban, de nem sokat értettem belőle, videón már kicsit jobb volt. Hajrá Obama!!
Bevetettük magunkat a könyvtárba egy házifeladathoz anyagok keresni és rájöttem, nem értek a fénymásológépekhez, nem leszek titkárnő!  Utána hazajöttem, mert 11-kor volt vége az órának és csak 15-kor volt a kövi órám. Próbáltam aludni kicsit, Jason meg a haverja hazajöttek ebédelni, és mint mindig, odaégették a kaját, de ez most nem csak szagos volt hanem hangos is, bekapcsolt a tűzjelző. Ennyit az alváromról. Visszatekertem a suliba, zuhogó esőben, az arcomon patakokban folyt a víz, és nem nagyon éreztem magam jól. De csak 1 óra volt, és utána hazajöttem. Nyugi anyu, vettem be Coldrexet, nem lesz semmi bajom! :D Este tervezzük, hogy elmegyünk a Temple-be, ami valami nagyon jó pubnak igérkezik, reméljük addigra az idő is normális lesz.

Szerző: Timi from Ireland  2009.01.21. 17:23 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://timicarlowbanvan.blog.hu/api/trackback/id/tr60893867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

norway_baby 2009.01.21. 20:00:33

Na hali! Mi eddig - kopp kopp kopp - megúsztuk az esőt. Igaz ma csúszkáltunk a suliig, ami igen vicces volt 35 percben előadva. Tök jó a blogod! :P Puszi!
süti beállítások módosítása