Pénteken semmi különös nem történt, itthon voltam egész nap és aludtam. Úgy volt, hogy Marine-nal elmegyek kézilabdázni, de meggondoltuk magunkat, amikor láttuk, hogy zuhog az eső és fúj a szél. Nagyon rossz, hogy az idő miatt kell kimaradnom programokból. Este aztán normalizálódott az időjárás, és elmentem Martinhoz, ahol pókereztünk, a csütörtöki négyes: Martin, Nicolas, Benni és Én. 3 euró volt az alaptét egy körben, az elsőben Benni csúfosan kikapott, és lettem a harmadik és Martin volt a nyerő. Meg is lepődtem hogy nem én vesztettem :D a második körben szintén Benni vesztett, én voltam a harmadik és Nicolas aratott elsöprő győzelmet felettünk. A harmadik körbe már nem szálltam be, mert tudtam, hogy örök vesztes vagyok, lehet ezért is győzött most Benni :) szóval 6 euróm bánta, de jól szórakoztunk!
Szombaton aludtam, mivel a lakótársak hazamentek megint (éljen). Nekiálltam, hogy kitakarítok, mert iszonyatos, mit hagynak maguk után a fiúk. Elmentem vásárolni, hogy beszerezzek néhány alap tisztító eszközt, és megint a bankkártya-probléma fogadott. Nem értem, miért, de itt nem szeretik a chip nélküli kártyát, és sok helyen nem tudok vele fizetni. Mondjuk azt sem értem, hogy akkor miért állítanak elő ilyet Mo-on, ha az eurószámlát külföldön nem tudom mindenhol használni... Ja igen, és találkoztam az első undok pénztárossal. Este hivatalos voltam Alex-hez, ő német, és a legaranyosabb csaj, akivel itt találkoztam. Főzőcske party volt kis ivászattal vegyítve. Én nagyon nem voltam éhes, mert kiváló vacsit ütöttem össze magamnak. Emellett én főztem meg szinte az egész vacsorát (gombás Bolognai szósz, tészta, a salátát nem én csináltam). A bulin spanyolok és franciák voltak, természetesen mindenki nagyon kedves volt!

A lányok mind Martinit ittak, így vicces hangulat volt, szóval a képen (balról) Mayte, Antoine, egy francia srác, akinek nem tudom a nevét, Alex, Elena, Ana
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana, Mayte, Alex, Elena, Timi

 

 

 

 

 

 

 

 

 Játékunk, a Beer-pong, azaz pingpong labdával kell beletalálni az ellenfél poharába, és ha sikerül, az ellenfél iszik. Nem is tudom, ki jár jól...

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Timi from Ireland  2009.02.01. 15:13 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://timicarlowbanvan.blog.hu/api/trackback/id/tr45916128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NPL 2009.02.02. 10:33:48

megint hagyod magad :s
ne takaríts ki utánuk, legalább meglátod mit reagálnak arra

Timi from Ireland 2009.02.02. 17:38:50

Kitakaritanak ok, csak idovel, addig meg nem tudom mibol enni meg miben fozni. Ma megint sikerult valamit odaegetniuk, iszonyat szagok voltak a konyhaban... :D Otthon is van nagy ho?
süti beállítások módosítása