Eltelt 2 nap, és mennyi minden történt :D először is, csütörtök este volt a buli, ami nagyon jól sikerült. Itthon a fiúkkal meg pár barátjukkal kártyáztunk, ami igencsak vicces volt, mivel nem nagyon tudtam a francia kártya elnevezéseit, de mostmár kezdek tisztában lenni vele. Matrinéknál folytatódott a buli, ahol összegyűltünk, megintcsak megkíváltak valami francia lötyivel, és még mindig nem tudom a nevét.

A képen Étienne és Mary!

Ezek után kollektíven áttértünk Amaury-ék házába, ahol kb 10 percet töltöttünk, és éjfél tájt elindultunk a Foundry-ba, a helyi bulihelyre. 8 euró volt a beugró, szép :D Maga a hely nem rossz, de én nem szeretem ezt a mai disco zenét. A társaság az persze jó volt, találkoztam ír osztálytárs-nőimmel, akikre alíg ismertem rá, bulik alkalmával annyira kicsípik magukat, hogy felismerhetetlenek! Lakótársaim is megjelentek a buliban, bár nem nagyon tudtak magukról, de nagy örömmel fogadtak :) 2-kor ugye vége volt a bulinak, de én már nem akartam tovább menni valami házibuliba, inkább hazasétáltam Shawn-nal. Pénteken egész nap aludtam, 5 felé felkeltem, és realizálódott bennem, hogy a fiúk hazamentek hétvégére, de a tegnapi buli maradványait ott hagyták a konyhában, iszonyat látvány volt... Szombat eljött. Úgy gondoltam, nekiállok takarítani, amit 2 óra alatt meg is csináltam, de haragszom a fiúkra... Közben pénteken megbeszéltük Jesse-vel, hogy elmegyünk várost nézni vagy vásárolgatni együtt. De amint kinéztem az ablakon, mindentől elment a kedvem: iszonyat erős eső illetve vihar volt. Ilyen időben az esernyő semmit nem ér, így abban maradtunk, majd este megyünk buliba, de addig bent maradunk. Hál istennek 5 felé elment a vihar és kisütött a nap (vicces időjárás). Elmentem gyorsan egy ATM-hez, mert Jimmy (landlord) vasárnap jön a kaucióért meg a bérleti díjért (huh, ennyi pénzt még sosem vettem ki). A legjobbnak azt találtam, ha bicajjal megyek át Jesse-hez, mert a város leges-legtávolabbi pontján lakik tőlem... Így hát felszerelkeztem teljes bulifelszerelésbe (haha) és 7-kor átmentem hozzá. Nem hazudott, amikor azt mondta, hogy kicsi szobája van! Megismerkedtem a lakótársaival, aki nagyon kedvesek voltak, 8-an laknak abban a házban. Victor, a spanyol srác, Claire, a francia lány és Ding Ping, a kínai csaj voltak a legjobb arcok, velük együtt mentünk később át Maggie házába, ami a Southern Garden-ben található (az is messze tőlem). Csatlakozott hozzánk két dél-afrikai srác is, nem jegyeztem meg a nevüket, de látszólag nagyon tetszettem nekik (...).

Megérkezve a buliba (ami Maggie szülinapi bulija volt) rengeteg új arcot láttam, nagyon sokan voltunk, vagy 50-en. Megpróbáltam minél több új emberrel megismerkedni, szerintem sikerült is. Mondták, hogy az előző szemeszterben sokkal nagyobb bulik voltak, mint ez, mert 3* ennyien voltak! Úristen! Mellesleg rájöttem az óriás chips-ek rejtélyére: azért olyan nagyok a zacskók, mert van bennük 14 kisebb zacskó chips, pont ilyen bulikra találták ki, meg porcióknak a suliba :s na szóval volt sok kaja, torta, ami nagyon finom volt! Okos emberek elkezdtek játszani a poroltóval, szóval sikerült egy egész szobát telefújni a fehér porral. Fél 1 felé az emberek elkezdtek lelépni, valami pubba akartak menni, de nekem nem volt kedvem, mert úgyis csak 2-ig maradhatnak. Így néhányan maradtunk még, és beszélgettünk meg nyalókáztunk (tényleg). A háziak kezdtek minket körbesöpörni, így úgy döntöttünk, hogy átmegyünk egyik francia srác házába, ami a szomszédban van. Azt elfelejtettem említeni, a külföldiek kb 80-90%-a francia, szóval nehéz dolguk van, amikor egy francia házba megyünk, ugyanis imádnak egymás közt franciául beszélni. Kivéve Benni, de ő egyedi eset :) 1-től kb 3/4 4-ig ott voltunk és beszélgettünk meg ettünk-ittunk, Benni megmagyarázta nekem 3 nyelven, hogy ő beszél spanyolul meg olaszul meg németül, vicces, amikor a nyelvekről beszélünk 3 nyelven :D Ezért imádom az international társaságokat! Az este folyamán nagyon sokan kértek meg, hogy tanítsak neki magyart, mert nagyon érdekli őket. Én meg nagyon meg voltam lepve emiatt! Bár az elmúlt napokban tapasztaltam, hogy a külföldiek nagyon is ismerik Magyarországot, sőt Budapestet is, és sokan voltak is már ott, vagy tervezgetik! Egy marokkói srác mondta nekem, hogy náluk nagyon népszerű Budapest, sokan utaznak oda, mert szeretik a magyarokat! WOW.

A képen: Ding Ping, Jean-Francois, Jesse, Benni, Olivier, Victor és a kínai srác, sajnálom, de nem tudom megjegyezni a nevüket! :)

 

 

 

Ja és látom, hogy elég sokan olvassák a blogot, nyugodtam hozzá lehet szólni! :D

Szerző: Timi from Ireland  2009.01.18. 15:14 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://timicarlowbanvan.blog.hu/api/trackback/id/tr47885403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NPL 2009.01.18. 15:58:31

szobádról is csinálj kééépet :D
süti beállítások módosítása