Tegnap a regenerálódásról szólt, jóformán semmit nem csináltam. Najó, azért igen. Elmentem vásárolni alapanyagokat a közeli store-ba, utam során megcsodálhattam a Barrow folyót, melnyek ezen szakasza nem is olyan keskeny, mint gondoltam. Szerencsére jó idő volt, napsütés, csak hűvös van itt is. Na igen, és rájöttem, hogy az írek milyen okosak. A boltban a pénztárnál egy sereg gyerek szorgoskodott, pakolták a zacskókba a megvásárolt dolgokat. Minden pénztárnál 1 felnőtt és egy gyerek, úgy saccolom valami focicsapat lehettek, és igazából pénzt gyűjtöttek a munkájukért cserébe. Micsoda ötlet, ilyet otthon miért nem csinálnak? Megnéztem kíváncsiságból a vödröt, amiben a pént volt, és hát nem keveset szedtek össze, persze én is adakozó lettem! Brilliant, vagyis lovely, ahogy a tanárok mondanák!
Este elkészült a lasagne, isteni finom lett!! Hazajöttek a fiúk, és felhívtam a figyelmüket a tisztaságra, ami nem az ő érdemük, jól mosolyogtak, aztán továbbálltak. Remek...
Térjünk rá a mai napra, ami nem különösebben volt esemánydús. Korán reggel 8-kor keltem, ilyenkor még a nap sincsen fent az égen... (nem tudom, hogy írtam-e, de a suli 9-kor kezdődik). Business finance órám volt, amin megint halálra untam magam, mivel én ezt már elég régen tanultam, első félévben. Maximum csak a szavak okoznak nehézséget. A business culture elmaradt...és elvileg nem is lett volna több órám ma, de úgy döntöttem Jesse-vel beülök a Selling and Sells management-re (bár én azt nem veszem fel), nagy hiba volt, ott is unatkoztam. a 2 óra között elzarándokoltam a Barrow Center-be (tesi terem) és jelentkeztem a Salsa Dance Society-be, ami annyit tesz, hogy minden hétfőn lesz tánc órám 5-től 7-ig! Jövő héttől kezdve :) gondolkodom még a tollaslabdán is, szerintem menni fogok, mert Amaury szerint jó, és ő is jár, legalább eggyel több ismerős arc lesz ott. Este 8-10-ig lesz. Jó, mondjuk nincs úgysincs jobb dolgom! Mára nincs nagyon semmi tervezve, elkezdek tanulgatni, vagyis inkább úgy mondanám, hogy tervezni a projektemet angolból, feladat: egy magyar és egy ír cég összehasonlítása 1000 szóban. Még nincs ötletem!
Kedves Népellenség, mellékelem a fotót a szobámról:

Ágyam elég nagy, a képen ez nem látszik, de kényelmes, az íróasztalomon fekszik kedves laptopom, a falon a barátaim képei, ahogy megigértem, kitettem! Napsütés az ablakból, ez ritka pillanat! És még nagyobb is a szoba, mert 2 ágy van benne, de azt ruhák tárolására használom ;) ja meg van saját fürdőszobám is!!

Szerző: Timi from Ireland  2009.01.19. 16:51 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://timicarlowbanvan.blog.hu/api/trackback/id/tr16888820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NPL 2009.01.19. 17:56:21

köszi :D
nagyon lovely szoba
süti beállítások módosítása